Search

Introductie bij infodag 2016

Hartelijk welkom

op de webpagina van de Nationale Informatiedag Mitochondriële Aandoeningen 2016. Dit jaar wordt deze georganiseerd op zaterdag 24 september. Op deze pagina leest u alles over het programma, de bereikbaarheid en de procedure voor aanmelding van dit evenement. Net als in voorgaande jaren organiseren we de informatiedag in het Radboud Auditorium. Dit betekent dat er ruimte is voor maximaal 330 geïnteresseerden. De dag is specifiek bedoeld voor patiënten met de diagnose mitochondriële aandoening en hun naasten (partner, ouders, verzorgers, familielid, of nabestaanden).

Dit jaar is het thema "de patiënt centraal".

We behandelen onderwerpen als kwaliteit van leven, voortgang in diagnostiek, ontwikkeling van medicatie en de resultaten van een studie.

Omdat van 18 tot en met 24 september wereldwijd in het teken staat van energie stofwisselingsziekten ontvangen we voor het eerst een buitenlandse gast: mevrouw Rhona Scott uit Schotland, die vertelt over haar omgang met de aandoening. Ook organiseren we weer een bezoek aan de laboratoria. De dag wordt geopend door Jochem van Gelder. 

Search Results