RCMM_logo_full_trans.png

Hartelijk welkom

op de webpagina van de Nationale Informatiedag Mitochondriële Aandoeningen 2017. Dit jaar wordt deze georganiseerd op zaterdag 23 september.

Op deze pagina leest u alles over het programma, de bereikbaarheid en de procedure voor aanmelding van dit evenement. Net als in voorgaande jaren organiseren we de informatiedag in het Radboud Auditorium. Dit betekent dat er ruimte is voor maximaal 330 geïnteresseerden. De dag is specifiek bedoeld voor patiënten en hun naasten (partner, ouders, verzorgers, familielid, of nabestaanden). Deelname is gratis.

Op deze dag lichten we toe wat het RCMM u kan bieden. U hoort van patiënt en professional hoe zij onze trial hebben ervaren. Ook wordt u geinformeerd over het toekomstig traject van de trial. Er zullen deze dag nog geen resultaten worden gepresenteerd. Tijdens en na de lunch is er ruimte voor interactie met elkaar en met onze professionals.

05.jpg

Lees meer over het programma en de bereikbaarheid van het Auditorium

Aanmeldingsprocedure

Aanmelden kan tot en met 9 september en daarna alleen nog op telefonisch verzoek (024-3614430). Wij zullen dan voor u kijken of er nog ruimte in de zaal is. 

Registratie geschiedt op "wie het eerst komt die het eerst maalt" basis. Mochten er meer dan 330 aanmeldingen zijn dan zullen we een wachtlijst maken en u hierover informeren. U bent pas geregistreerd als u een bevestiging hebt ontvangen via het door u opgegeven e-mail adres. Heeft u een vraag aarzelt u niet, wij zijn u graag van dienst.

Faciliteiten

Een aangepast toilet en liften zijn aanwezig en het auditorium van het Radboudumc is rolstoeltoegankelijk. Voor de mensen met verminderd gehoor is er tijdens het ochtendprogramma een schrijftolk aanwezig.